زعفران در بارداری، یکی از چالش های بانوان می باشد. خوردن زعفران در بارداری، با انواع نظریه های مثبت و منفی روبرو شده است که در این مقاله درباره آن به بحث و گفتگو می پردازیم.
زعفران در بارداری ضرر دارد؟
بسیاری از بانوان باردار، از سوی خانواده و دوستان، برای مصرف زعفران منع شده اند. اما با مشاهده و بررسی و آزمایشات انجام شده درباره محدودیت خوردن آن، متوجه می شویم که مصرف آن برای مدت زمان محدودی مضر می باشد. خوردن زعفران در روزهای اول بارداری، به طور کامل از سوی جوامع پزشکی منع شده است. اما بعد از سه ماهه دوم، مصرف آن باید به میزان محدودی صورت بگیرد.
خوردن چه مقدار زعفران در بارداری خطرناک است؟
زعفران یکی از گیاهان دارای طبع گرم می باشد. مصرف غذاهای دارای طبع گرم می تواند ناحیه رحم و سیستم جنسی زنانه را تحریک کند و منجر به تنظیم دوره قاعدگی شود. به همین دلیل خوردن زعفران در هفته اول بارداری، بسیار مضر می باشد. خوردن عسل و زعفران، یکی از موارد قطعی سقط جنین در سه ماهه اول است. طبع گرم عسل و زعفران باعث می شود تا پریودی در این ایام اتفاق بیافتد و در نتیجه سقط جنین صورت بگیرد. مصرف در بارداری ماه اول، ماه دوم و ماه سوم، باید کلا حذف شود. این کار به علت جاگیری مناسب تخمک در داخل رحم انجام می شود.
خوردن زعفران در سه ماه دوم بارداری
سه ماهه دوم و سوم بارداری، منع مصرف برای بانوان باردار برداشته می شود و آن ها می توانند فقط زعفران را در میزان معین توصیه شده مصرف نمایند. افزایش مصرف این محصول به هر نوعی، در سه ماهه دوم و سوم نیز مجاز نمی باشد و سقط جنین را در پی دارد.
در سه ماهه دوم و سوم، بانوان می توانند که حدود نیم تا دو گرم را در طول روز مصرف نمایند. این میزان از سوی سازمان وزارت بهداشت جهانی تایید شده است اما برای احتیاط بیشتر، مادران باردار بهتر است که در طول هفته، کمتر از دو گرم مصرف کنند. حتما در خرید زعفران، به حجم آن دقت کنید و قبل از استفاده، حجم آن را با استفاده از ترازوهای میلی گرمی وزن نمایید. خوردن یک گرم زعفران بعد از سه ماهه اول، به صورت دمنوش، چای و همراه غذا بلامانع است.
از بین بردن اثر زعفران در بارداری، به صورت قطعی تعیین نشده است. به همین دلیل پزشکان توصیه اکید دارند که در مصرف آن دقت بسیار زیادی صورت بگیرد. عدم رشد کامل جنین در سه ماهه دوم و سوم، یکی از مضرات مصرف بیش از سه گرم زعفران در طول روز می باشد.
نحوه مصرف زعفران در بارداری
مصرف آن با اینکه دارای مضراتی می باشد اما اگر در حجم مجاز مصرف گردد، می تواند مزایای بسیار عالی را نیز برای مادر و جنین در پی داشته باشد. از سری مزایای مصرف محدود زعفران در طول بارداری سه ماهه دوم و سوم، می توان به تنظیم فشار خون مادر، بهبود مشکلات تنفسی مادر، ایجاد خواب آرام، افزایش سلامت کلیه ها، تنظیم حرکات جنین در داخل رحم و… اشاره کرد.
یکی از روش های مصرف زعفران در این ایام، استفاده از آن به صورت دمنوش یا جوشانده است. ترکیب زعفران با شیر، یک ترکیب قوی برای سلامت مادر و جنین است. شیر زعفران در بارداری باید بعد از سه ماهه دوم مصرف گردد.
خرید آنلاین زعفران
فروشگاه اینترنتی آرین گل، یکی از بزرگترین مراکز فروش آنلاین زعفران در ایران می باشد که انواع زعفران را در بهترین کیفیت با مناسب ترین قیمت عرضه می کند. متقاضیان زعفران اصل و ناب ایرانی، می توانند از این فروشگاه، حجم متغیری از زعفران را به صورت اینترنتی تهیه نمایند.
جمع بندی
مصرف زعفران در بارداری، با توجه به اطلاعاتی که در این مقاله ارائه شد، صورت می گیرد. اما بهتر است از اصالت زعفران مصرفی اطمینان حاصل کنید. سایت آرین گل با ارائه زعفران های اصل و مرغوب، اعتماد شما را جلب کرده و بهترین کیفیت این محصول را در اختیار مشتریان خود قرار می دهد.