خواص ریشه زعفران در طب سنتی و مدرن تایید شده است و ایرانیان با اطلاع از این امر، بیشترین میزان استفاده را از این محصول دارند. ریشه زعفران، یکی از جزء های اصلی زعفران می باشد که فاقد رنگ است. در این مقاله شما را با خواص این محصول و همچنین طرز تهیه آن آشنا می سازیم.
خواص دارویی ریشه زعفران
ریشه زعفران یا بساک، قسمت انتهایی تارهای زعفران می باشد که دارای رنگ زرد است و هیچگونه رنگ دهی ندارد. این قسمت از زعفران، برای زیبایی بیشتر، از تارهای قرمز رنگ جدا می شود و به صورت جداگانه به فروش می رسد. ریشه زعفران، خواص دارویی بسیار زیادی دارد به گونه که با تحقیقات و آزمایشات به عمل آمده، خواص آن مشابه با خواص تار قرمز رنگ زعفران بیان شده است. اما با توجه به بی رنگ بودن، برای بسیاری از افراد اهمیتی ندارد. اما استفاده از آن برای درمان و دریافت خواص دارویی، می تواند مورد توجه قرار بگیرد. با مشاهده عکس ریشه زعفران، تارهایی بلند زرد رنگ زعفران را خواهید دید که اغلب اوقات، تولید کنندگان این محصول، آن را پودر نموده و به صورت پودری به فروش می رسانند.
اهمیت خواص ریشه زعفران، به علت میزان آهن و کلسیم بالای آن می باشد که به همین دلیل طب سنتی، مصرف آن را برای افراد توصیه می کند. پتاسیم نیز یکی دیگر از ویتامین های مهم موجود در این محصول می باشد که با هیدراته کردن آب بدن، مانع از گرفتگی ماهیچه ها می شود و به سلامت کبد و کلیه کمک می کند. طبع ریشه زعفران گرم است و بهترین گیاه برای بانوان در زمان قائدگی می باشد. دمنوش ریشه زعفران، در کاهش گرفتگی عضلانی و دردهای قائدگی مفید بوده و می تواند مانع از سردی رحم شود.
خواص ریشه زعفران برای افراد سردمزاج عالی بوده و می تواند با اصلاح طبع مزاجی آنان، بدن آن ها از هرگونه بیماری های سرد رها سازد. البته مصرف این محصول باید طبق قائده باشد و زیاده روی صورت نگیرد.
خواص دمنوش ریشه زعفران
خرید زعفران در انواع مختلف، برای استفاده در پخت و پز انجام می شود اما افرادی که تمایل دارند از خواص این محصول بهره مند شوند و به صورت دائم از آن استفاده کنند، ریشه زعفران را تهیه می کنند. اما ریشه زعفران چگونه مصرف می شود؟ برای دریافت تمامی ویتامین های این محصول، بهتر است آن را به صورت دمنوش مورد استفاده قرار داد. برای این کار، مقداری از تارهای ریشه زعفران را در آب جوش قرار داده و بعد از ده دقیقه آن را مصرف کنید. البته لازم به ذکر است که مصرف پودری این محصول همراه با غذا، میوه جات و دسر، هیچ محدودیتی ندارد. توصیه می شود در صورتی که می خواهید بیشترین میزان از خواص پودر ریشه زعفران را دریافت کنید، آن را به صورت دمنوش مصرف نماييد.
طرز استفاده از ریشه زعفران
ریشه زعفران به علت اینکه هیچ رنگ قرمزی ندارد، می تواند به صورت پودری یا دمنوش مورد استفاده قرار بگیرد. برای مصرف پودری، می تواند آن را روی میوه های سرد و یا ماست ریخت و مصرف نمود. اما استفاده از ریشه زعفران به صورت دمنوش، مرسوم تر بوده و مورد تاکید طب سنتی نیز قرار گرفته است. استفاده از عسل، انواع ادویه های گرم نظیر دارچین و زنجبیل، در دمنوش ریشه زعفران بلامانع می باشد. برای دریافت خواص ریشه زعفران و استفاده از طبع گرم این محصول، می توان در تهیه کاچی، آن را استفاده کرد.
عوارض ریشه زعفران
ریشه زعفران به علت طبع گرمی که دارد، برای افراد گرم مزاج دارای محدودیت مصرف است. افراد گرم مزاج با مصرف بی رویه این محصول در نوع پودری یا دمنوش، می توانند دچار مشکلاتی نظیر دلپیچه، اسهال، مسمومیت و زردی صورت شوند. بانوان باردار نیز تا شش ماهگی، منع مصرف دارند و می توانند بعد از شش ماهگی، به مقدار خیلی محدود از این محصول استفاده نمایند.
خرید آنلاین ریشه زعفران
این محصول به علت قیمت بسیار مناسبی که دارد، بیشترین میزان خرید را دارا می باشد. اما کیفیت ریشه زعفران نیز برای خریداران مهم است. فروشگاه آنلاین آرین گل، عرضه کننده بهترین زعفران به صورت آنلاین می باشد که متقاضیان می توانند زعفران های کادویی و مصرفی را در حجم های مختلف با بهترین قیمت از این فروشگاه تهیه نمایند. آرین گل با عرضه ریشه زعفران باکیفیت نیز، امکان خرید این محصول در حجم های متنوع و قیمت عالی را فراهم کرده است.
سخن نهایی
برابری خواص ریشه زعفران با خود زعفران، باعث شده است که افراد بیمار یا سردمزاج، بیشترین استفاده را از ریشه این محصول داشته باشند. قیمت مناسب ریشه زعفران نیز، یکی دیگر از موارد تاثیرگذار در افزایش میزان خرید آن است. برای تهیه بهترین کیفیت این محصول در حجم های متنوع، می توانید به صورت آنلاین، این محصول را از فروشگاه اینترنتی آرین گل تهیه نمایید.